Rørende..

Sorry for at jeg ikke har blogga idag, har vert noe galt med blogg.no som har gjort at jeg ikke har fått til å logge inn.

__________________________________________________________________________________________ 

Miley må være den kjendisen som gjør mest gode gjerninger, ifølge meg da, når det gjelder syke og fattige barn. Hun tar et barn opp på scenen som har kreft og synger The Climb, hun tar rørenes bilder sammen med barn som har ulike sykdommer og hun drar ned til fattige land der hun besøker barn og unge som ikke har det så godt. Og folk som sier at hun er et dårlig forbilde, tenkt dere litt om før dere sier ting..

Kanskje noen av dere ikke er så stor Miley fan,men det betyr vell ikke at hun er et dårlig forbilde? På min folk sommer skole som har 37 elever, er jeg den eneste Miley fanen, og det betyr ikke at Miley er dårlig eller noe sånt. Først har folk forskjellig smak, og for det andre tror jeg at folk ikke har fått øynene opp over hvor snill, god og varm hjertig Miley er. kanskje noe å tenke på.

                              Haters gone hate, or do you belive that is it another end of the story ?

 

2 kommentarer

RAGNA E-legg meg til som venn!
24.02.2012 21:35 //http://ragnae.blogg.no


Når det gjelder slik er hun veldig lik Justin Bieber:-)
Marthe
24.02.2012 21:40 //http://maarkn.blogg.no


<3

Skriv en ny kommentar

Heii og velkommen til min Miley Cyrus fan blogg! hvis du er en fan, så er det greit å følge denne bloggen for å se hva som skjer!


Design av:


Ingvild Aasheim