Juni 2011

Slanket seg for 300.000 kroner !?

Det går et rykte om at Miley Cyrus har brukt 300.000 kr for å gå ned 7.5 kilo på noen uker, og jeg kan jeg si rett ut at jeg tror det er bare bullshit! jeg vet jo ikke, men jeg tror hun ikke ville ha gjort det i det hele tatt! og jeg mener at hun er en veldig god rolle model for ungre som mange skriver at hun ikke er. det er jo kjempe masse kritikk om Miley for tiden om silikon og etc.. tror også dette er bare noen som har funnet på, bare fordi hun er blitt kalt feit 

Tumblr_ly3xzzceqj1r494wbo1_1280_large

Miley Cyrus, en ny rolle i sex and the city ?

Sex ang the City kommer tilbake! og Miley er ivrig på en stor rolle! The Carrie Diaries vil følge sin tenårings drøm når hun flytter til New York og møter sin fremtidige maneater, Samantha Jones.  Miley sa at hun elsket det. 

166969_10151171766160276_244713870275_22392518_831339364_n_large

Miley Cyrus vil tilbake på Jobb i år

Heii dere! 

Når Miley var på "American Giving Awards" i desember, ble hun spurt hva hun gjorde i fjord og hva hun ønsker å oppnå i det nye året, sa hun at hun ønsker å komme tilbake i arbeid !  

Ny tatovering

Heii dere ! 

Nå er Miley oppe i 9 tattoveringer nå! nå har hun tatovert inn en fuge eller en kolibril i nakken, Miley twitta; Aaauu, kompisen min lagde akkurat denne tatoveringa på meg! og denne gjorde sikkelig vondt! 

superstjernen lot kompisen tatovere henne

jeg digger den! den er helt nydelig ♥

uventet barn

Heii dere !  

Trace Cyrus skal bli pappa snart med Brenda som er moren, de har kjent hverandre lenge gjennom Miley og de var bare venner. og barnet var ikke planlagt, så nå prøver de å finne ut hva de skal gjøre med barnet.

Trace-cyrus-again-off-again--large-msg-122956317785_large

Tumblr_lseqoaqspk1qkbjq0o1_500_large

ungen får verdens kuleste tante!♥

 

Photos

 

 

Eogx_large 
@universal Studios

 I går twitta Miley at hun hadde det artig ved Universal Studios med Liam Hemsworth og Cheyne Thomas, senere addet Miley og Jen noen bilder 

Klikk på bildet for å se det i full størrelse 

Klikk på bildet for å se det i full størrelse

Klikk på bildet for å se det i full størrelse 

 

 

 

Miley punk'd whit Khloe Kardashian

Heii dere ! 

jeg kom over denne morsome videoen og så at den er så og si helt ny! det er fra en serie kalt Punk'd og offeret heter Khole Kardashia, etter hendelsen skrev hun på bloggen sin " Som jeg er sikker på alle vet ble jeg punk'd! jeg er så begeistret over vennene mine ! Miley og Kelly fikk det bra til"

Grow up and stop hating !
"LOL" Trailer

Heii dere !

som dere sikkert har fått med dere så har jeg nevt det 100 ganger før at Miley er med i 2 filmer som slippes ut i år, den ene "LOL" er det endelig kommet trailer på ! sjekk den ut  

gleder meg til å se den c:

Duett med Shakira

Heii dere ! 

Som du sikkert har hørt, har Miley fått masse kritikk om kjolene hun går i, hvordan bildene er som hun legger ut osv.. men nå skal hun nemmelig synge duett med Shakira ! ryktet sier at de har sammenbeidret med en låt, den skal hete Love & Rock. og inntekten  er til et veldedighet formål. barn og hjerte problemer er noe Miley har engansjert seg i før og Shakira har også gjort det. Justin Bieber skal også sammenarbeide med Miley Cyrus også fremmover.

408079_227178827357896_124639400945173_507267_695852307_n_large

Miley ble anklaget for å ha silikon

Heii dere ! 

for en god stund siden var Miley på en slegs fest, og Miley var i en kjole som alle elsket. men så ble også beskylt for å ha tatt silikon "Hvis du ser på volumet, så ser det definitift ut som en brystoprasjon" sier en plastik kirurg. og Mileys svar til dette er " Takk for komplimentet, men disse babyene er kun mine, jeg skulle ønske andre viste at man ikke trengte plastik for å være fantastisk" 

Tumblr_lw7cw02xug1qct1goo1_400_large

som du ser, er kjolen helt nydelig ♥

 

 

I'am back !

Heii dere! 

Nå er jeg begynt å blogge hær igjen! jeg har fått en hverdags blogg som heter anchs, ta gjerne en titt på den c: jeg har savnet å blogge om Miley siden jeg hadde holt på så lenge, så kan ikke gi meg så lett! haha kommer med innlegg om Miley om litt, har så mye jeg må ordne hær c: 

Tumblr_lxgjqsd7bm1r2p4c2o1_400_large

Heii og velkommen til min Miley Cyrus fan blogg! hvis du er en fan, så er det greit å følge denne bloggen for å se hva som skjer!


Design av:


Ingvild Aasheim