Juni 2011

Miley&Liam VS Selena&Justin

 Heiia smylier♥

Tumblr_li08hvcmqt1qfadtvo1_500_largeTumblr_loavmzgsif1qemsdbo1_500_large

Både Justin og Liam har reist for å støtte sine damer - men hva paret er de mest lidenskapelige? Justin Bieber er så støttende av kjæresten Selena Gomez som for sent, og deresromantikk er bare matchet av lidenskapen mellom Liam Hemsworth og Miley Cyrus! Alle disse unge stjerner ikke synes å holde hendene av hverandre!

 

Justin, 17, og Miley, 18, har vært uatskillelige som for sent, med Justin siste handling avlidenskap dukke opp backstage for å se Selena Gomez er 28 juli Boca Raton konsert.Samtidig viste Miley, 18, opp til Michigan denne uken hvor Liam, 21, har vært filming The Hunger Games.

Faktisk, både par har historier å støtte hverandre på veien. Liam har flydd med Miley tilhjemlandet Australia for å se henne opptre med sin familie, mens Selena var Justin dato for sin opptreden på 2011 Espy Awards.

- Hvilket par synes du er søtest ? jeg stemmer fult på Miley&Liam♥

-Ann-Charlotte. 

Dolly parton synger " The best of both word"

Heiia smylier♥ ja, hær synger gudmora til Miley Cyrus Hannah montanas Hit ^^

Jeg holder meg heller til Miley som synger den sangen♥

-Ann-Charlotte. 

Miley cyrus på Team Jackob !

Heiia smylier♥

Twilight fans, har Miley offisielt plukket en side i Bella, Edward, Jacob kjærlighet trekant - Er du fornøyd hun team Jacob?

Miley Cyrus har nylig vedtatt hennes bedårende ny hund Floyd, som har en slående likhet med en mye mindre Jacob Black i varulv form! Miley tweeted et bilde av Floyd og en tittalike hund, helt beviser at hun er Team Jacob! Miley elsker hennes egen Wolfpack akkurat som Jacob gjør sitt. Vi har allerede mistenkt Miley kan vinnes over av varulver da hun sa athun hater vampyrer!'

- Hvilken team er du på ?

-Ann-Charlotte♥

Belleville resident rehearses with Miley Cyrus

Belleville innbyggere Lisa Sobek (venstre) og Samantha Sobek (til høyre) er behandle
på en møte-og-hilse med sangeren / skuespilleren Miley Cyrus. Starkey Hearing Foundation direktør Steven Sawalich (til høyre i midten) introduserte Bellevilleites til stjernen 24. juli. 


Mens de fleste av hennes venner tilbrakte sist helg på familien griller eller på Jersey shore, var 12 år gamle Samantha Sobek av Belleville hobnobbing med kjendiser på den røde løperen. 

Samantha og hennes mor, Lisa Sobek ble vinnerne av The Starkey Hearing Foundation "Lytt forsiktig" konkurranser. Stiftelsen fløy mor-datter-duo til Minneapolis sist helg, der de deltok på en stjernespekket lunsj, private øving og møte-og-flott med Pop sensasjon / skuespiller Miley Cyrus, en kjendis auksjon / fundraiser og Red Carpet galla. 

"Det var som Academy Awards, var det utrolig ... Jeg kan ikke engang forklare," sa Lisa på galla, siterer hvordan stiftelsen også behandlet henne og Samantha til profesjonelle hår og makeup for kvelden. 

Blant stjernene på helgens hendelser ble Kevin Costner, Whoopi Goldberg, Jordan Sparks, David Arquette, Gary Busey, president Bill Clinton og Marlee Matlin - som snakket med Samantha. 

"Jeg fikk faktisk møte Marlee Matlin," Samantha rant. "Hun er mitt idol og jeg tror hun er vakker, og jeg håper virkelig å bli som henne når jeg vokser opp." 

Under private øvelse med Miley Cyrus, var Samantha og Lisa behandlet på en konsert på om lag åtte sanger, og deretter må ta scenen med sangeren og hennes hund for noen samtale og en fotoseanse. 

"Jeg var redd, men jeg var veldig spent," Samantha sa om å stå ved siden av Cyrus på den store scenen. 

Samantha soverommet er utsmykket med et "Hannah Montana" plakat - hyllest til situasjonskomedien som Cyrus hovedrollen i - og hennes mobiltelefon er full av Cyrus sin musikk, sier Lisa. 

"Du kan høre hvor høyt musikken er, selv med ting i ørene", sier Lisa, og legger til at hennes unge datter er allerede viser tegn til hørselsproblemer. 

Og det er der Starkey Hearing Foundation kommer inn Dets medlemmer har som mål å fremme høre omsorg gjennom bevisstgjøring, utdanning, beskyttelse og behandling initiativer.Stiftelsen nylig besøkte Haiti på oppdrag for å distribuere høreapparater til de i nød. Mottoet av stiftelsens gjeldende "Lytt nøye"-kampanjen - som Miley Cyrus er en offentlig advokat - er, "Din hørsel er skjør, så ikke hør høyt, lytte nøye." 

Det er 6.5 millioner tenåringer diagnostisert med noen grad av hørselstap - en økning på 31 prosent det siste tiåret, stiftelsen rapporter. 

"Som en artist, vil jeg sørge for at fans er i stand til å oppleve magien i musikken slik den var tiltenkt," sier Cyrus i en utgitt uttalelse. "Ved bare å senke volumet og bruke riktig beskyttelse for dine ører, kan hørselstap forhindres, noe som betyr aldri miste evnen til å nyte lyden av en gitar, en vakker lyrisk eller en favoritt sang." 

Lisa var hjemme på funksjonshemming og "kjedelig" når hun tilfeldigvis finne det elektroniske påmeldingsskjemaet for Starkey i konkurranser, sier hun. 

"Så jeg gikk, og ikke tenker noe over det, fordi når ingen noen gang vinner," la hun til. 

"De ringte meg og jeg ignorerte det. Og de mailet, og jeg ignorerte det også ... til slutt, sendte de en mail og sa at det var siste gang de skulle prøve å komme meg. Jeg svarte og spurte "Hva er haken," sa Lise. 

Å overraske henne, var det ingen fangst. "Jeg var spent og stjernespekket slo hvert øyeblikk jeg var der," Samantha sa i helgen. "Og jeg ble veldig rørt. Den Starkey Hearing Foundation ... de tar sin tid og har andre mennesker å bli med i. Jeg synes det er fabelaktig. De gjorde et høreapparat for en av personene i rommet, og jeg ble så overrasket at hun fikk denne lille maskinen til å gjøre henne høre. Det var veldig, veldig kul. " 

Samantha er håp om å frivillig sin tid til stiftelsen i fremtiden, sa hun. 

"Min datter ønsker å bli involvert så mye som hun kan," moren til. "Stiftelsen er bare fantastisk.Hva de gjør for disse under-privilegerte land og barn ... å se dem høre for første gang. Det er bare fantastisk. " 
Tumblr_lkx8jvao7k1qad596o1_500_large
-Ann-Charlotte. 

Miley's rocka og kule stil

 

Heiia smilyer♥ mange kritiserer miley stil, MANGE.. hun er jo blitt litt mer Rocka og tøff, men det kler ho, hun skal ikke gå i en blond parykk og søte rosa topper, bare fordi hun har spilt en liten søt jente på "Hannah Montana" på mange nettsider står det " Miley stil han forandret seg for mye" eller " Noe andeledes en søt og uskyldig" hun har sin egen stil og det må hu få lov å ha.. 

Tumblr_lgcu32ied41qgv5d0o1_500_large

stilen hennes er jo verdens kuleste, og den kler henne 100%♥

Tumblr_loj7y3xqag1qez43mo1_500_largeMiley_cyrus_vystupenie_nove_10_2.2_largeTumblr_lp12dkjqm01qlbi1ko1_500_largeTumblr_loxb7xxi0x1qlbi1ko1_500_large

vell, jeg syne stilen står til henne ^^

- Hva synes du om stilen hennes ?

-Ann-Charlotte♥

Svar av spørsmåls runden:

Heiia♥ jeg hadde spørsmåls runde for et innlegg siden, og hær er spørsmålene og svarene: 

-Hva liker du minst med miley cyrus? Svar: Jeg digger ALT med henne, men det er en ting hun har gjort som jeg missliker.. vi fikk se på et bilde at hun hadde en hasj røyk i handa. 

-Hvis du fikk møte miley, hva ville du sagt? Svar: haha, jeg hadde nok hyla masse og edt hadde også rendt noen tårer, men jeg hadde sport om autografen hennes, og om et bilde og klemt henne♥ det hadde vert en drøm. 

-Når begynnte du å like Miley ? Svar: Jeg begynnte å like henne for, 3 eller 4 år siden. 

-Hva er det beste med henne ? Svar: Det beste er vell at hun er så bakkenær og søt og snill, og at hun har verdens best stemme♥

-Hvor gammel er du ? Svar: Jeg er 13, men blir 14 den 19.september i år. 

-Kan du legge ut et bilde av deg ? Svar: ja det kan jeg ^^ :  

 

-hvorfor blogger du om miley? Svar: jeg blogger om henne, fordi jeg er en så stor fan av henne, jeg får alrdi nok av henne, og å blogge om henne er kjempe gøy og da får jeg også vise andre hvor naturlig, vakker og hvor kul hun er. 

-Kan du det ekte navnet hennes? Svar: ja, dåps navnet hennes er: Destiny Hope Cyrus, faren ga henne det navnet for han viste hun var spessiel og navnet betyr: Hell og Lykke. 

-favroritt (til deg) Svar:  "Stay- Miley Cyrus" og "Scars- Miley Cyrus" og " I allways remember you"- Miley Cyrus


-artist (jente) Svar: Miley Ray Cyrus <3

-artist (gutt) Svar: Justin Bieber ^^

-farge? Svar: Rosa/lilla/blå  ^^

-mat? Svar: Thai mat ^^ 

-drikke? Svar: Dr.Pepper ^^ 

-sang ? Svar: "Stay- Miley Cyrus" og "Scars- Miley Cyrus" og " I allways remember you"- Miley Cyrus

-film? Svar: "The last song" og "sex and the city 2 " Begge er litt gammle, men de er veldig bra!♥

Tumblr_lp0583fuyj1qhaauho1_500_large

Tusen takk for alle spørsmålene!! håper dere fikk gode svar♥

-Ann-Charlotte. 

Spørsmål til Spørsmåls runden

Heiia smilyer♥ nå skal jeg ha spørsmåls runde så, com on, still meg spørsmål om meg eller om Miley Cyrus ^^ Jeg svarer på alt 100% ærlig♥ 

Tumblr_losvnk2omp1qcb04lo1_500_large

Hva som helts ^^ 

-Ann-Charlotte♥

My miley cyrus tattoo

Heiia smilyer♥ Noen folk har tatovert inn navnet til Miley Cyrus eller et bilde av henne, og det skal jeg også gjøre når jeg blir eldre, jeg skal ha navnet  Miley Cyrus" i nakken med stjerner rundt.. men hær er noen bilder av andre folk som han Miley Tatovering♥:

My swwt hannah tattoo.

Noen likte jeg spessielt godt, og noen var ikke serlig spessielt fine♥

-Hvilken likte du best?

-Ann-Charlotte. 

Miley Cyrus in: Sex and the City

Heia smilyer, en liten beskjed: Miley er ikke Gravid, hun har sakt at hun ikke skal ha barn før hun er gift og det står ingen steder på nettet at hun er det.. men tilbake til hva innlegget handler om:

Miley har hatt en liten rolle i "Sex and the City 2" jeg har hørt om det før, men da jeg så filmen fikk jeg faktisk litt sjokk, jeg hadde jo glemt at hun hadde en liten rolle, men det er særiøst min yndlingssene i filmen!:

og ja, Miley kler kjolen best♥ Hadde vert awesome hvis hun hadde hatt litt større rolle da ^^

-Har du sett den filmen ?

-Ann-Charlotte. 

Miley Cyrus- Gravid ?!

Heiia smilyer♥ ok, nå står jeg i Resepsonen i en camping plass i Kiruna for å blogge, i går var jeg i Boden og gikk forbi noen som snakket og da overhörte jeg at de sa " omg, Miley cyrus er blitt gravid med Liam" fikk litt sjokk når jeg fikk höre det, jeg har jo vert uten data i 2 uker så har ikke fått lest noe.. og nå sitter jeg här og sjekker om det er sant, men har ikke funet ut noe.. så hvet du om det stemmer ??

1310902559_large

jeg er i Norge i moren så kommer til å blogge normalt da <3

-Ann-Charlotte.

Miley Cyrus- Fakta

Heiia smylier♥ en liten beskjed: I morra reiser jeg til boden og blir der i 2 uker, har ikke med meg en data..så må kanskje låne en låne data i respesjonen i Boden for å blogge ^^ får se hva som skjer.. ♥

Tumblr_lnvqw3pwy31qlqfxvo1_500_large

Ok, tilbake til hva innleget skal handle om litt fakta og Miley Cyrus♥:

Miley våkner opp kl 05:00hver dagog leser sin Bibel,faller deretter tilbake til å sove.Hun kaller det"hennes tid".

Miley lider av takykardi, som er et hjerte tilstand som forårsaker hennes hvilepuls å utmerke seg i et raskere tempo enn en normal hvile rate.

Hun var på den grønne gruppen i to år på rad i "Disney Channel Games".

Miley forteller at hun ser opp til tidligere Disney ungdoms dronningen Hilary Duff for å være tro mot seg selv og ikke være falske.

Miley første audition for "Hannah Montana" da hun var 11, forsøkte for den delen av Lilly. Hun har senere prøvd ut for den delen av Hannah og ble slått ned for begge deler fordi hun var for ung.

Mileys gudmor er sangerinnen / skuespillerinnen Dolly Parton.

Hennes sang"IMissYou"ble skrevet avMiley etter at hennes bestefar gikkbort
Miley hjulpet Emily Osment lære å spille gitar.

Hun sier at hennes største splurge var på en coach veske.

Hennes første CD, The "Hannah Montana Soundtrack", ble utgitt 24. oktober 2006 og før året var ute over to millioner eksemplarer hadde solgt.

Hun nesten alltid bærer en ring med ordet "Love" inngravert på den. Det var en gave fra sin far til mor, Tish.

Hun ble inviterttil å opptre som Hannah Montana på åttindeårlige "MacysThanksgivingDayParade".Hunredpå "Build-A-Bear"flyte ogsangsangen hennes,"TheBest ofBoth Worlds".Dagen ble ekstra spesiell for henne som det var også hennes fjortende bursdag.

Tumblr_lnmvkqupim1qbcdiio1_500_large
ja, litt fakta om verdens kuleste♥ ^^
- Vell, vi Blogges når jeg kommer hjem fra Boden♥ Ha en God sommer alle sammen !!♥
-Ann-Charlotte.

Miley cyrus and Papparatzi

Heiia smilyer♥

ja, hær er noen vidioer med Miley og Papparatizzier:  

 

 

 

-Ann-Charlotte.

P.s: sårlige innlegg fortiden, har det veldig travelt.. skal bli bedre om noen uker♥

Nytt album !

Heiia smylier♥ Jepp, Miley cyrus holder på å lage et nytt album! Alle gleder seg ceff til det!

<p>Some recent shots of Miley</p>
<p>Credit: Vijat Mohindra (<a title="Vij" target="_blank" href="http://www.vijphoto.com/">vijphoto.com</a>)</p>

Miley har lyst å lage en kontry album, men det er ikke kontry hun lager nå ! Gleder meg til det kommer !!<3

-Ann-Charlotte.

jeg tar sommerferie

Heiia♥ ja, jeg ferer til Pappa i morra, også ferer vi til Boden i Svergie, jeg kan kanskje prøve å få noen få noen inlegg men det blir ca.2 eller 1.. jeg skal være i Boden i 2 uker♥ Og jeg har ikke helt fått vite om vi skal til USA med pappa.. men jeh håper! hvis vi skal fære ditt skal vi kanskje være der i 3- 4 uker♥

Så, Vi blogges♥ Ha en fiin sommerferie !! 

- Ann charlotte~Goodbye♥

Miley cyrus on audition

Heiia smilyer♥ du har kanskje hørt alt dette før, men jeg blogger bare om det i dag ^^ 

Okey, miley ville jo spille "Hannah Montana" så hun og moren gikk på audition, når Miley kom inn følte hun seg litt anderledes, hun så bare eldre jenter med masse sminke og langt tynnt og tjukt hår besktiver hun i boka " Miles to go" men når det var hennes tur sang hun til dommerene hun sang for det meste ABBA sanger og leste sanga og sa noen replikker til Hannah montana rollen og de snakket for å bli bedre kjent med henne, når de var ferdige med audition fikk de ikke lov å dra hjem, de måtte sitte på venterommet, Miley og moren laga navn til de andre jentene som satt der som " Hannah lorent " og " Hannah lie" ogsånt, vell når alle de andre jentene var ferdig så fikk de beskjed om at Miley ikke passa særlig inn, hun var for tynn og kort.. neste dag fikk de an mail fra dem og spurte om de kunne sende inn et vidio klipp av miley som gjør rollen " Lilly " hun gjore det og sendte det inn, og neste dag fikk de mail fra dem og spurte om hun kunne kommd ned igjen for å spille Hannah, men der var det et lite problem, forie audition måtte hun droppe cheerleading øvelse og den dagen hun skulle ned igjen for 2 gang var det også det.. så enten måtte hun droppe cheerleading eller audition, hun tenkte lenge på det, men hun valgte det rette, hun for på audition, og når hun kom dit så hun Taylor Momsen Blake Lively, hun trodde ikke hun hade en sjangse.. men når alle var ferdig, fikk Miley vite at hun ble "Hannah Montana" Som fortjent♥

Hær er et vidioklipp av Miley på  audition: 

-Ann-Charlotte. 

Miley passet ikke særlig inn...

Heiia smilyer♥ jeg leser boka "Miles to go " og er i et nytt kapittel, vell ikke akkurat den beste delen, Miley sier hun ble mobba siden 6 klasse, de ga stygge kommentarer om klærene hennes og håret osv.. hun hadde ikke serlig med venner hun skriver at hun hadde søskene sine, hestene og kyllingene.. men moren "tvinget" henne med på cheerleading for å få venner, hun fikk da noen men før det i friminuttene satt hun alene og tenkte på om hun skal join emo folkene, og om hun kommer til å passer svart og hvit.. vell hun valgte det rette ! hun var kanskje ikke lærene sine favoritt barn heller, hun hadde veldig mye energi og hun snakket mye i timene også sa læreren " et ord til og du har gjen sitting " også hvisket hun til en venn og Boom, gjennsitting..  vell, hun har en bestvenn i dag, Mandy 

Tumblr_lk8fb9wqnf1qgiihno1_500_large

for å si det sånn, så er de ikke helt ulik, begge har en sånn rocka og kul stil, og langt brundt hår ^^ 

Tumblr_lksvallulr1qdzvbyo1_500_largeTumblr_lg05fm8h1w1qfadtvo1_500_large

♥ 

-Ann-Charlotte. 

 

Sjokk for Miley

Heeiia Smilyer ♥

Tumblr_lno7dc848x1qlic4do1_1280_large

Miley Cyrus fikk seg nok en støkk da en gal fan hoppet på henne bakfra under en konsert i Melbourne i forrige uke.Den 18 år gamle popstjernen var i ferd med å avslutte låta «The Climb» og ante fred og ingen fare da en ung jente plutselig kastet seg ned fra en balkong bak scenen og løp mot idolet sitt som da stod med ansiktet vendt mot publikum.Jenta skal ettersigende bare ha forsøkt å gi Miley en klem, men tenåringsstjernen ble mer sjokkert enn noe annet:- Åh, herregud! skal Miley ha skreket i mikrofonen ifølgeCelebuzz før jenta i all hast ble taklet av en livvakt og bært av scenen.Men den scenevante tenåringen tok det hele med knusende profesjonalitet og etter et kort kostymeskifte, gav hun til og med den ivrige jenta litt kred for forsøket:

- Jeg har aldri vært så takknemlig for å ha unge fans hoppe fra øverste rad og ned på ryggen min, spøkte 18-åringen og lo fra scenen.

- Så den neste sangen er til mine gale og fantastiske fans der ute, la hun til før hun begynte å synge låta «My Heart Beats for Love».

Kilde//Topp.no

Tumblr_lnnogumtxl1qik7ezo1_500_large

 -Ann-Charlotte. 

Miles to go

Heiia smilyer♥min yndlings bøkene mine er selvfølgelig "Miles toy go" og " Miley cyrus. Jenta som ble Hannah Montana" men "Miles to go"  er min appsolutt beste bok! Hun har skevet den selv, masse private bilder som ikke mange har sett og faktisk, Tegninger også. Det er masse fin fakta der, som hun var 15 år da hun begynnte med boka og var 16 da hun var ferdig med den, og hun var venstre hendt, men fordi det var så få venstre hendt gitarer måtte hun lære seg å skrive på høyre, så hun spiller og skriver med høyre og ggrer håret, holder i hender med venner og koser med dyrene sine med venstre. og hun skrv i boka " if you think my writing is stange, talk to my dad "  

Tumblr_lm0eh8a4pa1qhg3h9o1_500_large

og hun har vert intrisert i 6 forskjelige hobbyer i 5 sekunder: 

- Selvbiografi

- Bading

- strikking ( i 2 sekunder )

-  scrapbooking 

- Les livs historien til Einstein 

-  Mote dronning 

har faktisk ville ha holdt på meg bading, srikking og scrapbooking.. 

må kanskje innrømme, jeg måtte felle en tåre, hun innrømer at hun ble mobba da hun var liten, hun var ikke serlig poppulær da hun var liten.. men for å endre tema, nesten bakert er det sånn " 100 ting jeg vil gjøre før jeg dør " jeg gidder ikke å skrive alle de 100 tingene, men jeg kan ta noen

- vil fære til bunden i et hav

- bli gift å få barn ( blir å mesunne de barnene )

- fære til hawaii for b-dagen sin

- fly et fly

- løpe et marraton

- klarte mt everest

- være 2 steder @once

- ri en hest på en strand

- lage et contry album

- kjøpe faren sitt hus

Det var 10 av 100♥ mange artige ^^

jeg er ikke helt ferdig med boka, men jeg skal, det er 281 sider i den boka, alle sidene er ekstrem bra ! 

Tumblr_leq1wvrlqp1qg71xeo1_500_large

- Har du den boka?

-Ann-Charlotte♥

Kler kort hår !

Heeya♥ haha, dette minner meg kjempe mye om Justin Bieber♥( Ikke frekt ment ) 

-Ann-Charlotte.

Miley Cyrus- Bilder

Heiia smilyer♥ jegg, har funnet noen kjempe fine bilder av verdens beste ^^

Tumblr_lnk1t6vcqf1qe8s2xo1_500_largeZ211258757_largeTumblr_lngkv4awpv1qa3aiko1_500_largeTumblr_lnmfspx4ez1qzms7so1_500_largeTumblr_lnkz55jizl1qhaauho1_500_large
Tumblr_lnnsmskz4z1qbzaheo1_500_largeTumblr_lnky3eu4i51qhaauho1_500_large5863848391_cfbb4fe9d5_z_largeTumblr_lnms8gj7vo1qhaauho1_500_large5794050632_cf0fd9b176_z_largeMiley-cyrus_com_corazongitanotour_photoshoot_18_largeTumblr_lneqh1stv21qf5zuho1_500_largeTumblr_ln8pk847o21qecms8o1_500_large230574_168046206587975_100001477907113_417127_6660039_n_large

- Ann-Charlotte~Miley Cyrus♥

Heii og velkommen til min Miley Cyrus fan blogg! hvis du er en fan, så er det greit å følge denne bloggen for å se hva som skjer!


Design av:


Ingvild Aasheim