Juni 2011

Miley Cyrus bilde innleg.

Heiia smylier♥ er ikke noe spessielt nytt om Miley, så tengte å ha et lite bilde innleg c: enjoy ^^

Tumblr_lqoaxjghjb1qbk4apo1_500_largeTumblr_lqsmrflsnr1qbk4apo1_500_largeTumblr_lqt1p4fg7a1qbk4apo1_500_largeTumblr_lqt47k6tts1qbk4apo1_500_largeTumblr_lqt3z6sjiu1qljwmso1_500_largeTumblr_lqsn5cn3ck1qcr05ro1_500_largeTumblr_lqplksrigl1r0r69go1_500_largeTumblr_lqsmbwlg5e1qikf1go1_500_largeTumblr_lqnlw1vzub1qf470ho1_500_largeMiley-cyrus-so-undercover-white-dress_largeMiley-cyrus-so-undercover-smile_largeTumblr_lp4fjyhync1qlelhjo1_500_largeTumblr_lpb0gvs5jq1qar1wqo1_500_largeTumblr_lozuqz2pih1qemj10o1_500_largeTumblr_lpd3kraukx1qeisd4o1_500_largeTumblr_lpa2mi0i731r0s6tqo1_500_largeTumblr_lp827obnxk1qeuaj8o1_500_largeTumblr_lpqj9ngziq1qfchdho1_500_largeTumblr_lqpqmjcnb61qdv0tao1_500_large

-Ann-Charlotte♥

Miley på MTV festen

Heiia smylier♥ Jeg fant 2 små vidioer av Miley Cyrus på MTV festen

 

haha, vi hære bare " Miley Miley miley, Miley look this way " og masse kamra blits♥ Men hun ser helt fortlyende ut der♥

-Ann-Charlotte

En sang jeg aldri går lei av!

Heiia smylier♥ dette er særiøst verdens beste sang av verdens beste kjendiser♥

 

Æ blir serr aldri lei den♥ Miley Cyrus og Justin Bieber er bare best sammen. Liker faktisk denne bedre en Orginalen. Har sånn hørt på denne i nesten hele dag♥ de er serr verdens beste♥ 

- Hva synes du om sangen ? bedre en orginalen ?

-Ann-Charlotte♥

Mtv festen.

Heiia smylier♥ ja, du har vell hørt om MTV festen? ohh gud Miley så helt fortyllende der!


♥¨

Jeg bare elsker den kjolen! den passer henne kjempe helt perfekt og øredobbene ahh♥ Det går ikke ann å bl bedre en henne♥ men jeg ser at det er ikke noen som er like eni som meg, gikk gikk inn på en annen blogg og så dette:

"kjære miley.. er dette en gardin eller en kjole ligsom! LOL! særr- Du burde særisøst tenke på å bli Hannah Montana igjen" 

haha, alle ser jo at det der ikke en en gardin men en Kjole cx menmeen, hva synes du om kjolen ? ♥

-Ann-Charlotte. 

Liam og Miley har samme tatto.

Heia smilyer♥

  Miley og kjæresten Liam kanskje har fått matchende tatoveringer.Men jeg kunne ikke egentlig se tatoveringer klart. Her er en mulig bedre bilde avsymbolet og dets betydning:

Symmetrisk knop som knyttes til seg selv, uten begynnelse eller slutt, er et universeltsymbol på evigheten i livet, evigheten av naturen, og evigheten av kjærlighet.

Den kjente uttrykket "å binde knuten", som betyr å bli gift eller forlovet, stammer fraden gamle keltiske skikken med Hånd-fastende, hvor den nylig viet par haddehendene bundet sammen med en Endless Knot (eller Eternity Knot ) i et symbolskritual.

The Endless Knot er ett av de åtte buddhistiske symboler og er også kjent som "mystisk drage".

Hær er et bilde av selve tattoveringen: 

- Hva synes du om den?

-Ann-CHarlotte. 

Særiøst!?Verdens verste coverlåt?!

Heiia smylier♥ jeg fikk faktisk litt bakover sveis da jeg gikk inn på en nettside og fikk dette over nesten hele Pc'skjermen min: " Miley Cyrus har verdens verste coverlåt" og jeg skjønner ikke hvor de har det fra.. jeg synes hun synger "smells like teen spirit" Bedre en orginalen faktisk, men det e rmin mening.. 

 

Jeg synes den er jo helt perfekt til henne.. menmen.. 

- Hva synes du, Dårlig eller bra ?

-Ann-Charlotte. 

Miley's nye sko !

heiia smylier♥ Miley har vert på shopping og kjøpt noen rå kule sko!

Hun hadde dem på på  Beauty Book For Brain Cancer photoshoot. det er noen veldig anderlides sko men jeg elsker dem♥ 

- Liker du dem ?

-Ann-Charlotte♥

Crazy fan

Heia smilyer♥ du har sikkert hårt det før, at en gal fan kom opp på scena når Miley akkurat var ferdig med å synge "The climb" hær er et vidio klipp av det: 

jeg skjønner henne godt at hun ville det.

-Ann-Charlotte♥

Date med Liam

I går, ble Miley sett ut på en middag date med kjæresten Liam Hemsworthpå Kiwami ved Katsuya restaurant i Studio City. Er ikke de søteste par noensinne! 

Klikk på bildet for å se det i full størrelse

 Klikk på bildet for å se det i full størrelse

Klikk på bildet for å se det i full størrelse

Klikk på bildet for å se det i full størrelse

Klikk på bildet for å se det i full størrelse

Klikk på bildet for å se det i full størrelse

Klikk på bildet for å se det i full størrelse

Klikk på bildet for å se det i full størrelse

Klikk på bildet for å se det i full størrelse

- er du eni med at de er verdens søtesre par ? ^^

-Ann-Charlotte. 

Kritikk.

Heiia smylier♥ jeg gikk inn på en blogg og var glad, men så leste jeg et innlegg, og det var masse dritt om Miley og masse mer! somsom: " hun var en søt og snill jente før, men har forandra seg alt for mye, og toppen hennes er for stor "

'

" Og nå er hun:"

" ganske stor forsjell? Hot pants og litt små harry topp.. og BÅND rundt hodet liksom!" omg tenker æ når æ les sånn der.. Miley har faktisk innrømt at hun angret på at hun tok rollen som Hannah Montana, for det er ikke henne.. har hun sakt. så, gid i å kritiser henne sånn! 

- Hva synes du?

-Ann-Charlotte. ^^

Miley er på listen

Tidligere i dag Miley fans klarte å trend "Miley Ray Cyrus".

Fans fra hele verden trend deres idol 'fulle navn og de ​​spammet den trending emner.Folk liker Lady Gaga, Demi Lovato, Selena Gomez og andre fikk en trending topic,takket være deres fans.

Twitter fant det som spam og tok ned de fleste av navnene, dessverre "Miley RayCyrus" var en av dem. Men det er fortsatt utrolig at fansen samlet til trending noe.

-Ann-Charlotte. 

Disse kjendisene tjener mest:

Ifjord var det Miley Cyrus som tjente mest, og Justin bieber som lo på andre plass, men i år er det endret, Nå ligger Miley på andre plass og Justin på første!

 Justin Bieber (17) - 288.04974 millioner norske kroner.

Miley Cyrus (18) - 260.875236 millioner norske kroner.
Taylor Lautner (19) - 86.9584121 millioner norske kroner.
Nick Jonas (18) - 67.9362595 millioner norske kroner.
Angus T. Jones (17) - 32.6094046 millioner norske kroner.
Selena Gomez (19) - 27.1745038 millioner norske kroner.
Jaden Smith (13) - 27.1745038 millioner norske kroner.
Willow Smith (10) - 21.739603 millioner norske kroner

Tumblr_lppu1bh2zn1qmkzgwo1_500_large

jeg er en Jb fan, men miley er på første plass for meg♥ så jeg persjonlig synes hun fortjener 1.Plass, ikke bare fordi jeg er en sånn stor fan av ho, men hun er så god og hjertevarm ligsom, da hun hjalp til i Haiti, Da hun tok med en kreft pasient på scena og syngte " The Climb " 

- Hvem synes du fortjener 1 plass ?

-Ann-Charlotte. 

"Karma's A Bitch" er IKKE mileys sang

Heiia smylier♥ Hvis du har hørt om sangen "Karma'a A bitch" og at det står at det er Miley, så er et feil på en måte, Miley har ( Via et rykte ) Skrevet den sangen til en annen artist. 

Tumblr_llwcrswgyu1qf0r0to1_500_large

- Har du hørt den før ?

-Ann-Charlotte. 

Bilder fra filmen

Heiia smilyer♥ jeg har ikke blogga pga, jeg har besøk av en russer, og vi har gjort så mye disse dagene, så har faktisk ikke fått tid til å være på dataen engang. ^^ men tilbake til Miley♥ 

Tidligere i dag, ble Miley sett filming "So Undercover" på UCLA Campus.Miley angivelig ferdig filming i januar, men ser ut som de hadde noen få scener igjen. 

 Klikk på bildet for å se det i full størrelseKlikk på bildet for å se det i full størrelseKlikk på bildet for å se det i full størrelseKlikk på bildet for å se det i full størrelseKlikk på bildet for å se det i full størrelseKlikk på bildet for å se det i full størrelseKlikk på bildet for å se det i full størrelse

gleder meg til den kommer ut♥

-Ann-Charlotte. 

Miley in USa magazine

USA Magazine har gjort en spesiell novemberutgaven for Stars of 2011, som har vært med noen få sider for Miley! Magasinet snakker om sin tidligere eller nåværendeforhold, hennes foreldre, og gir et lite faktum fil også! 

Klikk på bildet for å se det i full størrelseKlikk på bildet for å se det i full størrelse 

Klikk på bildet for å se det i full størrelseKlikk på bildet for å se det i full størrelse

Klikk på bildet for å se det i full størrelse

-Ann-Charlotte. 

Vil du høre meg synge.. ?

Heiia smyiler♥ jeg går på noe som heter "Sang" i fri tida mi, og da har jeg også opptrenden foran skolen på skole avvsluttning eller noe sånt, jeg har songet i 3 år snart, og jeg skal forsette, jeg syng for det meste Miley sanger, men sang lereren min bestemmer mest ^^ men tilbake til det med opptrenden, Mamma har filma meg når jeg synger " The Climb" og " Goodbye" mange andre, men det er de 2 vidioene som er nyest da♥ så, jeg lurte på om du ville høre 1 av de, og hvilken, The Climb eller Goodbye ? 

Tumblr_lpkmu42r2m1r0kg42o1_500_large

-Ann-Charlotte♥

Miley: "It's really hard sometimes"

Heia smilyer♥ denne vidioen er den søteste og beste jeg har sett, den er såå søt, jeg fikk faktisk litt tårer i øyekroken♥ 

 

Jeg elsker den♥

- Ble du litt rørt ?

-Ann-Charlotte.  

Miley Cyrus- Tik Tok.

Heiia smylier♥ jeg gikk bare litt på youtube for å skjekke etter vidioer av Miley Cyrus, også dukket denne opp:

den er bra laget, og jeg måtte fakisk le noen ganger ^^♥ 

- Lo du ?

-Ann-Charlotte♥

Jeg får besøk av en russer

Heia smylier♥ ja, du ser overskrifta, jeg får besøk av en russer ^^ altså, det er et oppleg på skola, alle som vil ha besøk av en russer, får det og hun skal bo hos de forskjellige familiene som vil ha, og de skal være der i 1 uke, det betyr at jeg kanskje ikke får så mye tid til å blogge, vi skal henten henne på skola klokka 18.00 i morra. så det skylles hvis jeg ikke får blogget så veldig ofte♥ 

Tumblr_lpkds5snnu1qdaw6do1_500_largeTumblr_lopmadcakx1qleewzo1_500_large

- Har dere også sånn russer opplegg ?

-Ann-Charlotte♥

Following Miley Cyrus på Twitter!

Heiia smylier♥ Miley har twitter for ddem sor lurer og som ikke har, jeg har også twitter, jeg laga det egentlig bare for å folliwing Miley ^^ men hadde vert koselig om du hadde following meg hvis du har !


Jeg har da tatt en rød stek rundt navnet mitt det, men det er: acraycyrus 

og dette er Miley's twitter side:^^ja, du ser hvor mange som following ho men hvis du ikke ser det, for bildan bruka å bli veldig små, så er det 1,956,803 som gjør det!♥ ^^ gjør det du oxo ! c: 

- Har du Twitter ?

-Ann-Charlotte♥
Mileu Cyrus - interview on Ellen

Heia smylier♥ Miley har ofte vert på Ellen og jeg ler hver gang hun er der, her er et vidio klipp av henne der i 2011:

- Ser du på Ellen Degeneres Show"?

-Ann-Charlotte♥

 

Miley cyrus- So Undercover

Heiia smylier♥ Jeg kan ikke vente til filmen " So undercover" kommer ut! det ser ut som at den kommer ut i oktober. 

Gud jeg gleder meg!! 

- Vil du se den ?

-Ann-Charlotte♥

It's like a tank top

Heia smylier♥ Miley og mandy har en yotube kanal som heter "mileyandmandy show" og de har lakt ut en vidio som heter " it's like a tank top" og mange andre vidioer, denne spessielle vidion ler jeg hver gang jeg ser den!

Hun som sitt der i begynnelsen er Mandy, Miley's beste venn♥ elsker den vidioen! ^^

og, jeg skal bare si noe.. jeg har bestilt extensions og de kom nå i dag, og hær er et bilde:det anbefales kraftig! Bestill hær: http://www.rapunzelofsweden.no/ det er billig og bra !♥ jeg har egentlig skulder kort hår. 

- hva synes du om vidioen? ^^

-Ann-Charlotte. 

Hvilken likte duh ?

Heiia smylier♥ Miley har verdens bestr og kuleste stil, det vel alle.. vell, hvordan av dette likte du best ?:

Jeg elsker alle, men jeg digger mest er vell 3 eller 2 eller 4♥ Haha ^^ 

- Hva likte du best ?

-Ann-Charlotte. Ny Musikk kommer!

Heiia smylier♥ Ja du har hørt at miley holder på å lage mere sanger!♥ Hær er litt bevis:


@ T33nSource er kjent for eksklusive låter fra kjendiser som Miley Cyrus, DemiLovato, Selena Gomez og andre. Tidligere i dag han twitret noen nye Miley tekster oget par detaljer så vel!

Babyen hvis de stopper musikken, og jeg er fortsatt i ya så jeg antar det vil være noen tvil i kveld. Ya Naughty @ mileycyrus

@ mileycyrus lol på "douche" delen. xD

Vi spurte om han har sangen eller tekstene, og dette er hva han svarte:

@ MileyCyrusBz begge. Hvis Miley ser det. hun vil være som "Hvor fikk du som kuttetfra" xD

Tumblr_locp5bxh8q1qlsu5uo1_500_large

Er du begeistret for Miley nye musikk? Kommenter dah ^^

-Ann-Charlotte. 

2011 Teen Choice Awards den 7.

Heiia smylier♥ Miley er opp til to priser i år. Hun er nominert i følgende kategorier:

Valget TV Skuespiller: Komedie
Miley Cyrus, "Hannah Montana"
Miranda Cosgrove, "iCarly"
Kaley Cuoco, "The Big Bang Theory"
Selena Gomez, «Wizards of Waverly Place"
Demi Lovato, "Sonny med a Chance"

Valget Red Carpet Fashion Ikon: Kvinne
Miley Cyrus
Vanessa Hudgens
Lady Gaga
Jennifer Lopez
Taylor Swift

6000323918_9a1f6bf969_z_large


Besøk TeenChoiceAwards.com hver dag for å stemme på Miley! Den Teen ChoiceAwards på søndag 7 august!

-Ann-Charlotte♥

Miley hjelper til i haiti

Heiia smylier♥ Miley viser sin  omsorgs side når hun er nede i Haiti og hjelper til med barn og ungdom der nede, Hun må være verdens beste♥

 Klikk på bildet for å se det i full størrelse

Klikk på bildet for å se det i full størrelse

Klikk på bildet for å se det i full størrelse

Klikk på bildet for å se det i full størrelse

Klikk på bildet for å se det i full størrelse

Klikk på bildet for å se det i full størrelse

Klikk på bildet for å se det i full størrelse

Klikk på bildet for å se det i full størrelse

Klikk på bildet for å se det i full størrelse

Klikk på bildet for å se det i full størrelse

så søtt♥ det er ikke mange stjerner som kommer ned dit for å hjelpe, bra vi har MIley♥

- Synes ikke du  det var snillt?♥

-Ann-Charlotte. 

P.s: Jeg har kjøpt ekte hair extensions som er veldig lik Miley Cyrus sitt♥

 

 

Miley Cyrus- Kort eller langt hår?

Heiia smyliier♥ hva synes du passer Miley Best, langt med fine looker, eller søtt og kort?

Brunette-cyrus-fashion-girl-hair-favim.com-118858_largeTumblr_lpcb8iqvki1qbk4apo1_500_large

Jeg synes hun kleler begge kjempe fint!♥ 

- Hva synes du hun kler best?

-Ann-Charlotte. 

Miley Cyrus sitt hus

Heiia smilyer♥ Har du alltid lurt på hvordan huset til verdens beste Miley Cyrus ser ut? Sjekk ut bildene og du får svare!♥ 

Klikk på bildet for å se det i full størrelseKlikk på bildet for å se det i full størrelseKlikk på bildet for å se det i full størrelse

Uten for. 

Klikk på bildet for å se det i full størrelseKlikk på bildet for å se det i full størrelse

kjøkenet

Klikk på bildet for å se det i full størrelseKlikk på bildet for å se det i full størrelse

Badet

Klikk på bildet for å se det i full størrelse

Stua 

Klikk på bildet for å se det i full størrelse

Gangen 

Klikk på bildet for å se det i full størrelse

en til stue♥

Klikk på bildet for å se det i full størrelseKlikk på bildet for å se det i full størrelse

Sove rommet♥

Klikk på bildet for å se det i full størrelse

Klikk på bildet for å se det i full størrelse

Et kjøkkent til♥

Klikk på bildet for å se det i full størrelse

Ute: 

Klikk på bildet for å se det i full størrelse

Den 5173 kvadratmeter store huset, som Miley kjøpte for $ 3.9 millioner, har fem soverom og sju bad. Og, er boet privat, det er omgitt av en mur og holdt sikkert med en port. Børsnoteringen beskrev det som «den perfekte kjendis gjemmested." Just what Miley needed" 

Hun har det perfekte hjem ! 

Tumblr_louzxjxen01qjj8x7o1_500_large

-Ann-Charlotte 

Miley cyrus ny tattovering.

Heiia smylier♥ Miley Cyrus, har tatt et ganske så permanent steg for å vise sin fulle støtte til homofilt ekteskap. Hun har nemlig tatovert et tegn for likestilling på sin egen finger.

 


- Vi er alle like, twitret hun på sin egen profil sist fredag. 

Noe som skapte store reaksjoner i Twitter samfunnet...

Etter at stjernen postet bilde av tatoveringen og forklaringen strømmet nemlig reaksjonene inn. 

Og de var langt ifra positive. 

Blant annet uttrykte en av posterne at dette ikke var riktig i forhold til bibelen, noe Miley var rask med å svare på. 

- Hvor i Bibelen står det at man skal dømme andre? Å ja det stemmer, det står faktisk ikke det! Gud er den eneste som kan dømme kjære. Gud er kjærlighet, twitret hun tilbake. 
'"
Dette er ikke første gangen "Party in the USA" - sangerinnen har vist sin støtte til for de homofiles rettigheter

Jeg likte faktisk at hun var så tøff og tattoverte inn det tegnet ! 

-Ann-Charlotte.

Heii og velkommen til min Miley Cyrus fan blogg! hvis du er en fan, så er det greit å følge denne bloggen for å se hva som skjer!


Design av:


Ingvild Aasheim