Juni 2011

"Shout" Magazine Scans

Heiia smilyer♥ Sorri for å ikke ha blogga! har vert hos han Pappa i helga så jeg hadde lagt blogginga litt på hylla, men I'am back now!♥^^ 

Miley har vert omtalt i Shout magasinet i November utgaven etter "historien" hennes så langt. som viser hvordan stilen har foandrett seg gjennom årene 

Klikk på bildet for å se det i full størrelseKlikk på bildet for å se det i full størrelse

jeg liker forandringen spør du med ^^ 

"Vi savner Miley"

Heiia smilyer♥ tidligere i dag tweeta Miley sine fans "WE miss Miley" fans fra hele verden tweeta at de savner musikken, filmer osv.. men de blir ikke å savne henne så veldig lenge mer, hun holder på med en ny sang som kommer ut snart, og 2 filmer! "LOL" og "So Undercover" 

Har du savnet henne litt?

Søte Floyd

Heiia smilyer♥ du vet sikker at Miley er veldig glad og bryr seg om hundene sine, de er jo kjempe søt og pelsen ser så myk ut! får bare lyst til å klemme den x)

Klikk på bildet for å se det i full størrelse

verdens søteste hund♥

Klikk på bildet for å se det i full størrelse

øynene er jo helt nydelig ^^Søt ikke sant? c:

Sanger, skuespiller og modell ?

Heiia smilyer♥ som dere vet er Miley sanger og skuespiller, men hadde ikke hun passet som Modell også? hun er jo helt nydelig pen og har fin kropp. Bildene av henne er jo helt fortryllende fin! Hun har jo vert på fosiden av mange magasiner. men hvis det kommer i veien med låt skrivinga og alt annet så hadde det vert en annen sak.. Synes du at hun passer som modell ?

Tumblr_lt5a6mwiec1qbc9hgo1_500_large

224855_1954551150915_1456789390_32182430_860686_n_large

Tumblr_ltc6alvvlv1qg9mlbo1_500_large

Tumblr_ltl6e4yjtf1r4m9b5o1_500_large

306427_186314254780618_100002061336090_395951_855042140_n_large


Sponset av: superkul.no !

Heiia smilyer♥ jeg fikk nettop en hyggelig Mail fra sponsetblogg.no at jeg er nå sponset av superkul ! ble kjempe glad når jeg leste mailen om det♥de har jo kjempe mye fint der! og jeg ville bare si tusen takk for alle søte kommentarer ^^ 

Miley_cyrus_2_large

Miley og J-LO i samme kjole

Heiia smilyer♥ Miley og Jenifer Lopez ser feil helt feil fri ut med samme kjole, men hvem kledde den best? 

Miley hadde kjolen på seg under en photoshoot for "Prestinge Magasinet" i september i år, Men Jenifer bar kjolen under den røde løpern tidligere i år, jeg synes begge ser kjempe flotte ut! Men etter min mening kledde Miley den bedre!♥ Hva synes du?

 og, hvis du virkelig vil ha denne kjolen, kan du kjøpe den HER for $1,670.00 

Nytt fan bilde

Heiia smilyer♥ jeg fikk nettop øye på et søtt og fint fan bilde av Miley og en fan! :)) 

trenger Sang tips til UKM!

Heiia smilyer♥ Jeg har tenkt til å melde meg på UKM 2012! det blir kjempe gøy :)) jeg går på sang undervisning og har gått der i 3 år? tror jeg, vell jeg skal framføre en Miley sang og jeg lurer på, Hvilken sang skal jeg synge? bare si den Miley Sangen du synes er finest, og som du synes jeg skal synge :)) håper dere kommer med masse gode tips♥ 

Tumblr_ltj7ci2bvj1qid2neo1_500_large

CVS selger hekser som synger "Can't be tamed"

Heiia smilyer♥ haha, ja du leste rett! CVS selger disse heksene som spiller " Can't be tamed" hvem ville trodd at CVS ville at noen småe hekser skulle framføre den store hiten? 

haha, måtte le litt da, ser jo litt sånn rar ut, men jeg fikk veldig lyst på en sånn♥

Miley med røde lepper-Hot or Not ?

Heia smilyer♥ det er jo en stor trend med røde lepper! og Miley bruker jo også å ha det, så er det Hot ot Not på henne?

Tumblr_lsr75profa1qd1wrpo1_500_large

Tumblr_loah8m7pbe1qh87dqo1_500_large

Tumblr_lpwdre43eu1qkf588o1_500_large

Tumblr_lnc1vupmx91qbl480o1_500_large

Miley and Mandy show

Heiia smilyer♥ Miley og bestevennen sin Mandy, har en youtube kanal som heter "MileyMandy" ler nesten hver gang jeg ser en video de har, så har tenkt å vise dere min yndlingd video de har♥

haha, jeg så denne for kanskje 1 år siden? men men jeg gikk rundt å sa "It's like a Tank Top" nesten hele tiden cx 

Ashley greene, Miley Cyrus i filmen, LOL

Heiia smilyer♥ den Amrikanske versjonen av filmen LOL, er ryktet en stor avgang for både Ashley og Miley, de to unge stjernene har tidligere spilt et sunt tegn, men CO- stjernen Demi moore insisterer at fanen vil like å se en annen side fra de do skuespillerne.. 

"Miley er slott, hun gjør det bra" fortalte Moore på MTW news, " jeg virkelig elsker filmen og jeg elsker å jobbe men henne."  Men de har sotte filmen litt på pause siden hun har en annen film å fokusere på også (So undercover) 

Moore forteller litt om Ashley også, " Hun er frekk, veldig frekk"  Lol er baserrt på den vellykende filmen "Laughting Out loud" som kom ut i 2008. Kan ikke vente til den kommer ut! :))

 


små gråter etter å ha levert en valp på dyrebutikken i LA

Heiia smilyer♥ i går leverte Miley et dyr i dyre butikken i LA, hun ser ikke serlig glad ut til å se paparraziene, stakars Miley!♥ men jeg likte outfiten hennes! 

Klikk på bildet for å se det i full størrelse

Klikk på bildet for å se det i full størrelse

Klikk på bildet for å se det i full størrelse

Klikk på bildet for å se det i full størrelse

Hvordan Sponsetblogg fungerer

Heiia smilyer♥ Noen innlegg ned skrev jeg at jeg kanskje blir sponset av noen, også fikk en fprespørsmål om jeg kunne skrive et innlegg hvordan det fungerer, og det gjør jeg med glede : )) 

Ført så går man inn på sponsetblogg og registrerer deg og fulle ut søknaden, så får du en mail om hvordan man kommer igang, og man må registrere seg på tradedoubler også :)) og det er gratis^^ og man får mail om forespørsmål om ulike sponsorer og man kan svare ja og nei, jeg har fått forespørsmål om jeg vil bli sponset av Rapunzel of sweden men vet ikke helt om jeg vil bli sponset ved dem^^ vell, håper jeg kunne hjelpe deg♥

Tumblr_ltguyw3qm51r4omb1o1_500_large

"SMILERS STAND UP FOR MILEY"

Heiia smilyer♥ Miley sine fans lagde 2 emner i dag! den ene som er " Miley er en legende" og nå nå " Smilers stand up for Miley" 

hadde vert helt utrolig om Miley fikk øye på¨dette på Twitter!♥

Miley Cyrus bilde innlegg

Heiia smilyer♥ har tenkt å vise dere noen fantaskiske bilder av en beste Miley Cyrus!♥

Tumblr_ltgvbujvsx1r4omb1o1_500_large

Tumblr_ltgv1gqf5z1r4omb1o1_500_large

Black-and-white-girl-miley-cyrus-favim.com-184587_large

Tumblr_lt8hic8d1q1qbdijuo1_500_large

Tumblr_lsuqq7eeej1qgzyeho1_500_large

308384_190688784337703_100137706726145_470310_987219916_n_large

002%257e1_large

293362_10150416103906117_205703781116_10474094_1560010727_n_large

Tumblr_lt63e4tn9i1qkbjq0o1_500_large

"Miley er en Legende"

Heiia smilyer♥ Det trenger ikke å være en spesiell dag til å vise Miley hvor mye fansen elsker henne, tidligere i dag lagde noen fans " Miley er en legende" Miley er høyere på listen over; Lady Gaga, Justin Bieber, Taylor swift, Joe Jonas og Arina Grande.  så hold på med tweeting "Miley er en Legende"  for å få henne høyere opp på listen! :)) 

Miley er tilbake på jobb

Heiia Smilyer♥ Miley er tilbake på jobb etter å ha verrt syk nesten hele uka, stjerna er spent med å dele med fansen hva hun har jobba med men hun kan det bare ikke enda, kanskje det er et nytt musikk album?

"Twerrrrrrrkkiiiiinnnn today:) can't wait till I can tell y'll aboute the project xx" skrev hun i går på Twitter, det ser ut som at hun føler seg bedre^^  siden hun tok noen dager fri for å ta vare på seg selv. vell jeg har hørt rykter om at hun holder på med en ny film( og da tenker jeg ikke på "LOL" og "So undercover" ) mange av fanes hennes er håpfull for en "Follow-up" av Can't be tamed som var en stor hit over hele verden! siden hun ikke gjør Hanna Montana lenger har ikke Miley vert lenger i livet til mange, Gypsy heart tour  var veldig poppuler men den levde kort, hun trenger og komme tilbake igjen! 

5264560221_df82a9152a_z_large

Fast leser eller bare innom?

Heiia smilyer♥ ja, overskriften sier vell det meste, er du Fast leser eller er du bare innom ?

Tumblr_lqrlhlazkp1r250a9o1_500_large

Filmen "LOL" kommer ut våren 2012

Heiia smilyer♥ filmen "LOL" som Miley spiller 18 gammle Lola, som blir beskrevet som " tennåringenes Aphrodite" vet ikke hva det betyr, men hun blir beskrivet som en vill unge som prøver Narkotika, fester mye og kysser på mange gutter, haha høres vill ut ja cx 

//bilde fra settet. 

Kan ikke vente med å se den ^^

Vurdering av: liiseeal.blogg.noDesignet og header: Hun hadde nok synes du har en utrolig søt blogg med stil! det er perfekt farge med resten av bloggen som blir et sånn + og hun hadde nok synes at du er flink til å ta bilder! :))

Blogginga og bildene: Hun hadde nok synes at du skriver bra i innlegene dine! du har bilder til hvert av innleggene som gjør bloggen din mer inntrisang, og bildene av klærene dine er helt nydelig, hun hadde nok digget stilen din! Miley har ligdene sko som du! bare hennes er i svart: 

 Helheten: Hun hadde nok fått et inntryk at du er en søt og livlig jente som er optatt av stil og mote. 

Karakter: 6. Bildene du legger ut er helt nydelige, og Miley er også litt optatt av bilder :)) 

-hvil du i nærmere fremmtid bli vudert i Miley Stil? c:

Blir kanskje sponset!

Heiia smilyer♥ først må jeg bare si dere noe: Dere er verdens beste lesere! jeg er på 1.plass på blogg lista over hvor jeg bor, og dere kommer med så søte kommentarer, jeg blir veldig glad♥ :) 

vell,  jeg har registrert meg på sponsetblogg.no(direkte link) de har allerede gitt meg en sponsor og venter i spenning på fler ^^ jeg har faktisk prøvd andre sponsor sider i fordtiden, men uten lykke, men denne nettsiden kunne hjelpe meg :) 

Tumblr_lrqqettt271qfjj8vo1_500_large

har du/skal du registrere deg på sponsorblogg.no ? : ))

Vurdere din blogg?

Heiia smilyer♥ Jeg har tenkt å velge å vurdere en Blogg, men skal ikke ta etter mine meninger, men etter hvordan Miley ville ha sett på bloggen din, jeg kjenner stilen hennes og vet hvordan blogger hun liker og alt sånt♥ så bare skriv blogg addresen din i kommentar feltet, også velger jeg hvem jeg skal vurdere i kveld^^  

5663516590_c723cdba2c_z_large

2009 på Halloween var Miley..

Heiia smilyer♥ Da er det snart Halloween igjen, og i 2009 var Miley utkledd som Pocahontas, lurer på hva hun blir i år!

Klikk på bildet for å se det i full størrelse Klikk på bildet for å se det i full størrelse 

Klikk på bildet for å se det i full størrelse

Det var et bra kostyme ^^  Skal du ha sånn der Halloween fest der man kler seg ut? 

Svar på Spørsmåls runden!

Heiia smilyer♥  Da har jeg samlet inn spørsmålene som dere lurte på! jeg er dessverre blitt syk, og jeg vet ikke når jeg blir frisk, skulle egentlig ta på video menmen..♥

Beskriv din drømme dag! :) : Min drømme dag hadde vell vert om at jeg traff Miley Cyrus, fikk autografer, Fan bilder og fått en klem av henne♥ 

Hvordan er det å være deg?:) : Det er kjempe bra å være meg! alt går bra(borsett fra at jeg er syk atm cx) jeg har verdens Bestevenn som er der for meg hele tiden, også er det kanskje noe med en gutt cx

Hvem andre en Liam har Miley vert Sammen med?: Hun har vert sammen med Nick jonas, og 2 andre gutter jeg ikke helt vet navne på, men det er de hør:

 Tumblr_lt3h3kcs4a1qfj61ao1_500_large

Skal Miley spille in en ny Film?: Jaa! 2 nye filmer kommer ut i år! " So Undercover" og "LOL" gleder meg til de kommer ut! :)

Kommer Miley til Norge snart?: har ikke hørt noen planer om det, men jeg prøver så hard jeg kan for å få henne hit! se et innleg ned og les hverodan du kan hjelpe meg med å få henne hit! c: 

Hvorfor startet du å blogge om Miley?: Jeg startet vell egentlig fordi jeg er så stor fan av henne og har lyst til å vise andre hvor flott, pen og hvor stor sang stemme hun har!  

Hvorfor blogger du om Miley?: Fordi jeg har virkelig lyst å vise andre som sier masse dritt og stygge kommentarer om henne at de tar feil! hun er verdens mest peneste, fineste stemme som har levd hær på jorden. og at jeg er en så stor fan av henne er også med i bilde da ^^ 

Om du fikk Muligheten, hvilken 5 land ville du reist til?: U.S.A! jeg skal ditt neste sommer og skal være der i 1 månde^^  Tyrkia, Cananda, Tyskland og Russland^^

Selena Gomez eller Demi Lovato?: De blir nok Demi Lovato, liker stemmen hennes!♥

Leser du Bloggen min?(Awesomeelin): ja det gjør jeg^^

Hva du synes om Bloggen min?(Awesomeelin): Den er kjempe fin, du blogger bra! og jeg digger Headern din! ^^

Hva var det som gjorde at du bestemte deg å blogge om Miley?:) : det var vell at jeg var så stor fan av henne og at jeg ville dele det med andre og kanskje at hun fikk mere fans♥ 

Når er det Preimære på "So Undercover?"(Kanskje du ikke vet det men hvert et forsøk): ja det er verdt et foråk fordi jeg vet det^^ den kommer ut den 28.Oktober ! 

Hvor lenge har du blogget om Miley?: Jeg har blogga om ho i 4 månder ^^

Hvor lenge har du vert Fan av Miley?: Jeg har vert fan av Miley i ca. 5 år c: 

Hvorfor liker du Miley så godt?: fordi hun tør virkelig å være seg selv, sangene hennes er mega hiter, og stilen hennes og håret! alt er perfekt ^^

Hva heter alle søskene til miley?: De heter: Christopher, Cody, Trace, Noah Brandi og Braison ^^

Er det sant at hun ble mobbet får på skolen pga, at faren er berømt?(hvordan er det mulig egentlig..?) : Ja, hun ble mobbet på skolen før, det står i boken "Miles to go" som hun har skrevet. Fleste parten av mobberne var kanskje sjalu på henne fordi at hun var litt berømt, fordi hun pleide å få lov å være med faren sin opp på scenen når han hadde konserter, så det var nok mest sjalusi i bilde :c 

Kljkl_large

Tusen Takk for alle bidragene!♥ Håper jeg svarte bra nok! :) 

Italia vil ha Miley!

Heiia smilyer♥ Miley sin Fans i Italia har hatt det travelt på Twitter når de lagde, " Italia vil ha Miley" forhåpentlig vis vil Miley se det :) 

Hvis du har Twitter eller hvis du ikke har kan du Lage det, og hvis du er Miley fan, kan du hjelpe meg med å få Henne til Norge! bare skriv ditt Twitter navnet ditt i mitt kommentar felte også skal jeg gå inn på den og fortelle deg på Twitter hva du skal gjøre c: , hvis du vill kan du også following meg, Acraycyrus bare trykk på linken så kommer du dit! 

Shopping H.D Buttercup med Tish

Heiia smilyer♥ Miley gikk på Shopping med moren Tish på H.D Buttercup møbelbutikk i LA. Miley kjøpte noen puter i  Moroccan stil ^^

Klikk på bildet for å se det i full størrelseKlikk på bildet for å se det i full størrelse Klikk på bildet for å se det i full størrelse Klikk på bildet for å se det i full størrelse Klikk på bildet for å se det i full størrelse Klikk på bildet for å se det i full størrelse

De putene var veldig søt, og jed falt helt for veske hennes! helt nydelig♥

Miley i madame tussauds

Heiia smilyer♥ Først vil jeg bare si Tusen Takk for alle som har sendt inn spørsmål, jeg skal prøve å få svare på den i dag hvis jeg fåt tid^^, hvis du ikke vet hva Madame Tussauds så er er er det voks dukker av kjendiser som er på et slags museum. Miley er jo verdens berømt så det er ikke rart at hun er kommet dit i voks :) 

  

Det  beste de  klarte var vell munnen, jeg må jo si det var jo litt liket hær. Hva synes du? 

Litt fokus om hvem som er bak denne bloggen!

Heiia smilyer♥ jeg melde meg på en vurdering på bloggen Koset Tusen takk for de fine tingene du sa♥ og du sa også noe med å fortelle hvem som blogger denne bloggen, og det har jeg tenkt å gjøre nå :) Dette er da meg, bare at jeg har Blondt hår nå, jeg farga det gangske nydlig, så har ikke noen brae bilder å vise dere, jeg er da 14 år og kommer fra en liten kommune kalt Gildeskål, Bestevennen min heter Johanna♥ (Link til bloggen hennes) vi har vert bestevenner siden 5 klasse? det var da jeg flyttet til Gildeskål, jeg bodde i Ballangen/Kjeldebotn før litt større en der jeg bor nå ^^ ikke for å skryte og sånt, men jeg har blirr fortalt mange ganger at jeg er lik ho Miley Cyrus, og jeg spretter i taket hver gang noen sier det cx ♥ 

Håper du fikk et lite innblik av meg^^ 

Spørsmålsrunde c:

Heiia smilyer♥ det er en god stund siden jeg hadde en spørsmåls runde nå, så jeg lurer på om dere søte lesere lurer på noe? du kan sørre om hva som helst! om meg eller Miley♥ ikke vær sjenert, bare sørr søprr ^^ 

Z213314053_largeTumblr_lt8ohdxgxx1qdqnp1o1_500_large

hvis det blir nok spørsmål blir jeg å ta det på Video♥ så sett i vei i å spørr c: 

Fan bilder fra Malibu

Heiia smilyer♥ forie uke var Miley og kjæresten sin Lian i Malibu, mens de var der var noen fans heldig og fikk ta noen bilder :) 

Klikk på bildet for å se det i full størrelse

Klikk på bildet for å se det i full størrelse

Klikk på bildet for å se det i full størrelse

de er så heldig♥ hvis jeg hadde sett Miley på gata og fått tatt et bilde, hadde jeg vert helt i 100% ! 

Miley's tatoveringer

Heiia smilyer♥ miley er kommet opp i 10 tatoveringer nå! og jeg har tenkt å vise dere 3 av mine favoritter, jeg har faktisk tenkt på å tattovere meg når jeg blir gammel nok til å gjøre det, og jeg vurderer faktisk om å få noen av disse:

Nr1: 

Klikk på bildet for å se det i full størrelse

♥ som Miley har på lille finger, jeg elsker den! det der den fineste tattoveringa jeg har sett, den er veldig simpel, men den er så spesiell♥ har tenkt å få en sånt på min lille fingen, men er ikke helt sikker. 

Nr 2: 

Klikk på bildet for å se det i full størrelse

Just Breathe, aww den er så nygelig!♥ den er i perfekt skrift og størrelse, jeg elsker også ordet det er roenes og det låter bra ♥

Nr 3: 


(sorri for liten størrelse) Drømme fangern♥ den er bare helt nydelig, perfekt for å si det sånn. Miley er veldig kreativ på tattoveringer!♥ 

- Hvilken er dine favoritt tattovering hun har? 

 

Miley kaller Nicki Minaj "Beautiful"

Heiia smilyer♥ Miley synes Nicki Minaj er vakker, og har ingen problemer med å skrive det på Twitter, hun sa til den søte rappern at det nye Twitter bilde var kjempe fint, som mange var enig i. "Hot damn! you look BEAUTIFUL in your new twitter picture"  twitta miley til Nicki, jeg er helt enig med Miley, hun er jo vakker og noe for seg selv! og Nicki skrev da til miley " Thanks Milez!!! Mmmuuuaaaahhhh!!!"  

Hær er bilde:

-Er du Nicki Minaj fan? 

Kjendiser ønsker Popstar!Magazine gratulerer med dagen

Heiia smilyer♥ et nummer av kjente kjendiser ønsker bladet Popstar!Magazine gratulerer med dagen, 13 år i dag^^ og Miley er med i videoen c:

Hjelp meg med å gi Miley sin beste bursdag!

Heiia smilyer♥ 23.November fyller Miley 19 år! du kan vise din støtte og kjærlighet til Miley ved å "sende" henne en Bursdags hilsen, mileycyrus.bz vil nemmelig lage hun en bok som de skal gi miley som inkluderer dine meldinger og bilder! får å være med i boken må du lese om mer innformasjon HER 

så spre det rundt til mange Miley fans! la dette bli Miley's beste Bursdag!♥

syk

Heiia smilyer♥ får noen timer siden twitta miley at hun er syk, og sier at hun klarer seg nesten ikke uten Liam, Lila og Floyd(Hunden hennes) 

Der er hun og Hunden Floyd ^^ (og hvis du ikke kjønte det så er det der ikke bilde av Miley atm) ♥ 

vell, God bedring ^^

Liam og Miley på Malibu strand.

Heiia smilyer♥ for ikke så lenge siden var Miley og Liam på Malibu strand sammen, de er verdens søteste par!

Klikk på bildet for å se det i full størrelse

Klikk på bildet for å se det i full størrelse

Klikk på bildet for å se det i full størrelse

Klikk på bildet for å se det i full størrelse

Klikk på bildet for å se det i full størrelse

Klikk på bildet for å se det i full størrelse

Klikk på bildet for å se det i full størrelse

 

Klikk på bildet for å se det i full størrelse

Klikk på bildet for å se det i full størrelse

Klikk på bildet for å se det i full størrelse

Klikk på bildet for å se det i full størrelse

Klikk på bildet for å se det i full størrelse

Klikk på bildet for å se det i full størrelse

Klikk på bildet for å se det i full størrelse

som sagt, verdens søteste par^^

Konsert på Appel ITunes Presenta.

Heiia smilyer♥ for noen dager suden var Miley på en konser på Appel ITunes Presenta, håper det kommer en video jeg kan vise dere c: 

Klikk på bildet for å se det i full størrelse

Klikk på bildet for å se det i full størrelse

Miley har jo aldri hatt konsert i Europa, håper hun kommer til Norge en gang! da skal jeg gjøre alt for å fære på den!

-Vil du at Miley skal komme til Norge ?

Nytt personlig bilde.

Heiia smilyer♥ jeg kom over et nytt personlig bilde av Miley med Denika & Anna

Klikk på bildet for å se det i full størrelse

de er da søte sammen c:

Let your light shine.

Heiia smilyer♥ jeg var på Weheartit og fant dette nydelige bilde:

Tumblr_lswzty7ucv1r3subfo1_500_large

jeg elsker teksten og bilde! teksten er så passende for å si det, og bilde, helt nydelig♥ 

- Likte du det?

Nytt bilde fra Haiti.

Heiia smilyer♥ du har kanskje fått med deg at for en liten stund siden var Miley i Haiti for hjelpe de unge. 

Klikk på bildet for å se det i full størrelse

Klikk på bildet for å se det i full størrelse

det er noe av de søteste bildene jeg har sett♥

Miley og Lauren er på "Hottest under 25" listen

Heiia smilyer♥ Miley Cyrus og Lauren Conrad er med på en liste som heter" Hote kjendiser under 25" Lauren er motedesigner og forfatter og miley er skuespiller og sanger begge jobber hardt, men ser nydelig ut mens de gjør det. 

Andre på listen er Taylor Lautner( ingen overreskelse) Emma Roberts, Emma Watson, Vanessa Hudgens, Zac Efron, Blake Livley og Leighton Meester og victoria justic. Akkurat som Miley Cyrus er alle sammen Hit-lagera og skue spilere. 

Tumblr_lstc0duywe1r28rvzo1_500_large

-Synes du Miley fortjener og være på listen?

Nytt Twitter bilde!

Heiia smilyer♥ Miley har lasta opp et nytt Twitter bilde, hun kler veldig å ha heste-hale! 

Klikk på bildet for å se det i full størrelse

Det var litt andeledes en hvordan hun egentlig bruker å sminke seg og ha håret ^^ 

Mick Cyrus har hatt bryllup

Heiia smilyer♥ det har vert 2 brullyp på kort tid, først var det Jen og Ryan's og nå er det onkelen til Miley, Mick som har giftet seg ^^ bryllupe var i Nashville. 

Klikk på bildet for å se det i full størrelse

Klikk på bildet for å se det i full størrelse

Miley og Noah hadde samme kjole på seg, begge ser helt fortryllende ut♥

Slik for du Miley hår

Heiia smilyer♥ du må innrømme at hvis du hadde hatt Miley's hår hadde du følt deg ekstra vakker, og beundre håret ditt. det er en veldig enkel look å lage, MEN man må ha langt hår, og hvis man ikke har det finnes det alltids extension, mitt hår når nesten skuldrene mine så jeg har bestilt extensions fra Headkandy. jeg har aldri funnet så lange som de og håret er veldig tykkt og bra kvaltiet, mine er enda ikke kommet men, hvis du ser på denne vidioen jeg har lakt ut kan du se hvordan man får Miley hår og hvordan extension fra Headkandy er. 

så jeg gleder meg til å prøve den looken, og de extensions som jeg har bestilt og som vises i Vidioen er 24-26 inch. og du ser hvor langt det er så jeg tror neppe man finner extensions i så god kvalitet og lengde som det. 

Tumblr_lsmep7odyj1qhaauho1_500_large

- har du tenkt å prøve den Looken? 

Skole besøk.

Heiaa smilyer♥ fordige tirsdag besøkte Miley og kjæresten Liam en skole i Haiti, gud hvor jeg misunner de som fikk møte henne. 

Klikk på bildet for å se det i full størrelse

Klikk på bildet for å se det i full størrelse

Klikk på bildet for å se det i full størrelse'

Klikk på bildet for å se det i full størrelse

Klikk på bildet for å se det i full størrelse

 

Klikk på bildet for å se det i full størrelse

Klikk på bildet for å se det i full størrelse

Klikk på bildet for å se det i full størrelse

Klikk på bildet for å se det i full størrelse

Klikk på bildet for å se det i full størrelse

Klikk på bildet for å se det i full størrelse

som sakt, verdens heldigste de som får møte henne♥

 

Heii og velkommen til min Miley Cyrus fan blogg! hvis du er en fan, så er det greit å følge denne bloggen for å se hva som skjer!


Design av:


Ingvild Aasheim