Juni 2011

Slik blir brudekjolen

Heiia!

Miley var med et show nylig, de som var på besøk denne gangen hos Ellen DeGeneres var de to jententene, Sophia og Roise! hvis du husker og kanskje har sett videoen der de synger og danser "Super bass" med Nicki Minja! men nå hadde de sitt eget lille show, nemlig " tea time with Sophia and Roise." 

De har invitert Miley, og snakker om alt fra bryllup til musikk! Miley røper faktisk hvordan brudekjolen skal se ut, og viser gifteringen. 

Se det søte intervjuet her:  

Miley var med i en episode på "two and a half men"

Heisann!

Miley var med i en episode på "Two and a half men" hun har alltid hadd lyst til å være med jobbe med Achton Kutcher, har hun sagt, men siden hun er så travel hadde hun ikke tid til å spille in en film med han. Han har også lyst til og spille med meg, så vi tenkte at jeg kunne være med i en av episodene hannes. Det var helt fantastisk og å være med sier hun. 

Se backstage:

 

Miley var Nicki Minaj på Halloween

Heisann! 

Miley var utkledd som Nicki Minaj på Halloween, kan se likheten! Nicki så at Miley tweeta at hun skulle gå som henne, og rett etter det tweeta hun dette: " I Think i'm ho as Miley, because she's going as me, and i just saw her picture on twitter". 

 

Heii og velkommen til min Miley Cyrus fan blogg! hvis du er en fan, så er det greit å følge denne bloggen for å se hva som skjer!


Design av:


Ingvild Aasheim